Over ons

 

Wanneer een dierbare overlijdt, volgt er voor de nabestaanden een verdrietige tijd. Rondom de uitvaart moeten veel zaken in korte tijd geregeld worden. Krijn Breen Uitvaartverzorging neemt deze last uit handen en staat voor u klaar om alle praktische zaken op zich te nemen. Zo nemen we u de zorg uit handen en heeft u hier geen omkijken naar. Uiteraard gaat dit in overeenstemming met u, als nabestaande(n), en kunt uzelf aangeven welke zaken in orde gemaakt moeten worden. We denken graag met u mee en zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen, adviseren of ondersteunen. Ook nemen we graag de keuzes en wensen van de overledene in acht en streven we ernaar om ieder afscheid zo waardig mogelijk te maken.

Sinds 1999 is Krijn Breen werkzaam in de uitvaartbranche, sinds 2016 met zijn eigen uitvaartverzorging. Waar de meeste zaken eerst uitbesteed werden, is het bedrijf nu dusdanig gegroeid dat het meeste in eigen beheer gaat. Wanneer het om een overlijden gaat, zijn er een aantal zaken die voor Krijn heel belangrijk zijn. Persoonlijke aandacht en contact staat voor hem op nummer één. Door betrokken te zijn en klaar te staan voor de nabestaanden, is het mogelijk om een passend afscheid te creëren van de overledene. Krijn heeft aandacht voor de wensen die er zijn en stuurt bij waar nodig.

Sinds 2021 draaien ook vrouw Desirée en dochter Esther mee in de onderneming.

Desirée heeft als taak binnen het bedrijf, alles wat betrekking heeft tot de drukkerij en het uitvaartspreken. Esther is altijd werkzaam geweest in de ouderenzorg. Contact met mensen en zorgen voor mensen is iets wat zij graag doet. Esther weet niet beter dan dat haar vader werkzaam is in de uitvaartbranche. Ook in deze branche ben je aan het zorgen en altijd in contact met mensen.