Wilsbeschikking

Uw eigen uitvaart van te voren regelen en vastleggen behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt hierbij kiezen voor een persoonlijk, geheel vrijblijvend, gesprek om uw wensen bespreekbaar te maken. Uw wensen zullen opgeschreven worden in wilsbeschikkingsboekje. In dit boekje maakt u uw wensen kenbaar met betrekking tot uw uitvaart. Dit geeft rust en overzicht bij leven en aan de nabestaande biedt dit een handreiking bij het overlijden van de persoon.

Het boekje wordt handgeschreven ingevuld en ondertekend, voorzien van datum wat de wilsbeschikking rechtsgeldig maakt en zoals die overeenkomstig uitgevoerd moet worden, een notaris hoeft daarvoor niet ingeschakeld te worden.

In het boekje kunnen ook  bank- en andere administratieve zaken beschreven worden, en waar deze te vinden zijn, evenals wachtwoorden en pincodes. Het is daarom belangrijk dat de nabestaanden weten dat er een wilsbeschikking is en waar ze deze terug kunnen vinden.

Krijn Breen uitvaartverzorging biedt u de mogelijkheid en de hulp, geheel vrijblijvend, bij het invullen van een wilsbeschikkingsboekje waarbij al bovengenoemde onderwerpen aan de orde zullen komen.